American Pancakes in America's little Sweden

Imorse var tanken att vi skulle åkt till en restaurang för att äta svenska pannkakor med lingonsylt till frukost efteroms det är är det s.k. America's Sweden, men det blev ändrade planer. Dock hade Sheila (Sommie's värdmormor) stått och stekt amerikanska pannkakor istället, så det gjorde inte så mycket. Det blev en riktigt god frukost och det var nog de godaste pannkakorna jag ätit sen jag kom hit! Sheila hade dessuom något kallat Apple Butter som jag aldrig tidigare provat. Det kan väl beskrivas som en kryddigare sorts äppelmos - och oj så gott det var! Jag fick till och med skriva av det gamla familjereceptet, så himla gulligt. Så när jag är tillbaka till Sverige ska jag jag försöka mig på att göra det. 

Efter frukost tog vi det bara lugnt och gjorde inte så mycket alls mer än att sitta i soffan och prata lite, ta det lugnt. Vi åkte sedan för att kika på Sommie's värdbrorsors hockeyturnering och sedan bjöd Mick (S's värdmorfar) på lunch. Har haft en väldigt trevlig helg uppe i svenskbyggderna men riktigt kallt har det varit. En riktigt mysar-helg inomhus med hockeytittande, bakning och inga måsten. Vi har sagt att jag ska komma upp någon mer gång och det ser jag verkligen fram emot! Då är det förhoppningsvis inte så fasligt kallt utomhus så då kan de visa mig runt mer kring allt svenskt där uppe!

 
Vet ni vad? Imorgon ska det bli upp till hela -40 grader här!?!? Detta betyder att det väntar ännu en Snow Day! Så imorgon blir min femte lediga dag på rad.... Det har inte varit såhär kallt här på hur många år som helst. Typ sen jag föddes?! Sinnessjukt.... Bra tajmat år Amanda, haha.... 

♕ Mickal

Such fun to have Amanda spend time with us

Svar: Thanks for taking care of us over the weekend. Hope to see you soon again!
Amanda Welander 17, USA

2014-02-09 @ 16:30:07NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR