Dear skiing, I've missed you

Vilken dag! Har haft det helt toppen i skidbacken med jättehärliga personer idag. Har mestadels hängt med en annan svensk tjej från Schweiz, en norsk tjej och en tyska. Skidstället kallades berg, men var mer som korta backar, men roligt var det trots allt att äntligen stå på skidor igen. Kan knappt komma ihåg när jag stod på mina skidor hemma senast. Kanske var två år sedan? Därför var det en extra härlig känsla att svisha ner för backarna i soligt väder idag. 
 
Nu på kvällen har vi ätit pizza här på hotellet med alla utbytesstudenter och även fått Svenskt godis!!! Jag misstänker att det var Camilla från kontoret i Sverige som smög med sig det... Nästan fånigt vilken lycka man kände.
Jag köper väldigt sällan lösgodis i Sverige men ändå är det något speciellt att få äta det. Jag vet inte varför, men bara att få se det, smaka det, får en att känna sig lite närmare Sverige. Närmare en fredagsmyskväll i Sverige framför TVn. Jösses vad fredagsmys är underskattat förresten!!

Snart är det dags för någon slags talangshow som vissa utbytessrtudenter ska uppträda i. Kan nog bli ganska kul att se! Hoppas ni har en grym Lördagskväll. Förresten så börjar jag bli ganska avis på alla festbilder som dyker upp från Sverige varje helg. Kan inte vänta på att få komma hem - och till och med fyllt 18 - och ha massvis med roliga kvällar med vänner. Åhhhhhh
 
 


 
 
NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR