"I can't tell you the key to success, but the key to failure is trying to please everyone"

 
Igår kväll satt jag och drömde mig bort till Mexico som väntar om 7 veckor med min värdfamilj, Maud och hennes värdfamilj. Alltså jösses vad det ska bli skönt. Tiden går så fort här att 7 veckor känns som ingenting. Det fick mig också att inse att min tid i USA ligger närmare count down för hemresan än från ankomsten. Så underligt att tänka så, för ja kom ju nyss? Jag har tagit mig i kragen och försökt rycka upp mig själv lite de senaste dagarna. Jag vet ju vilken glad och sprallig tjej jag brukar vara, och jag vill vara det. Visst, det är kämpigt vissa stunder, but nothing that's worthwhile is ever easy, right? 

Jag brukar säga att allt handlar om inställning, så jag bestämde mig - från och med nu ska jag försöka se till mig själv och hitta tillbaka till mina intressen som brukar göra mig sådär sprudlande glad, som gör mig till mitt bästa jag. Fotografera, baka, träna, skriva, vara kreativ, sjunga... Om du känt som jag för ett tag nu, låt oss göra något åt det - tillsammans. Vi börjar här och nu!

 

♕ maja

lite pepptalk var va jag behovde nu! har varit i en svacka med, men nu vill jag ta vara pa resten av manaderna har! jag ska forsoka tanka positivt ocksa nu.:)

Svar: gulliga du,då kör vi tillsammans! Vi klara derhär galant tjejen :)
Amanda Welander 17, USA

2014-01-23 @ 05:44:17NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR