lax lax lax i stora lass lass lass

Min lycka för dagen, eller veckan (eller kanske till och med de senaste månaderna?) måste varit dagens lunch. Man förstår inte hur mycket man saknar något förrän man förlorat det, är det inte så man brukar säga? Det spelar ingen roll om det handlar om sin familj, sina vänner, eller i detta fall en hemmalagad laxbit. Alltså det var det enklaste och godaste på länge! 

Jag och Sommie åkte och fixade våra naglar på förmiddagen och sprang sedan vidare in på mataffären och köpte lax och grönsaker för att laga lunch tillsammans. Det var så otroligt gott och hade nästan glömt hur roligt det är att laga mat tillsammans med någon. Det är så roligt och avslappnande på något vis. Vi njöt av en grym lunch hemma iallafall. 

Nu på eftermiddagen har jag gråtit lite, FaceTimeat med mammi, ätit jordgubbar gråtit lite till och druckit te. Ibland  behöver man bara släppa på allting, låta allt rinna av sig för att orka ställa sig upp igen och ta nya tag. Att vara här är en dröm som går i uppfyllelese, men också något som tar på krafterna- för det är en stor utmaning och vissa dagar är helt enkelt fantastiska, andra hemska och vissa (som idag) har båda delarna. Ett utbytesår är inte en dans på rosor. Det är mer än så. Det är som en dans på taggiga rosor. Men det får en att växa som en ros istället, bli klokare, och lära sig vad som betyder något för en här i livet. Ja det var väl klokt och fint sagt...

 
 

♕ tvilling 1

<3

Svar: <3
Amanda Welander 17, USA

2014-01-19 @ 12:44:53NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR