Mall Of America

Nog att det är kallt i Minnesota, men att USAs störtsa köpcenter ligger just här gör det lite mer förlåtande. Vår sista Snow Day (för den här gången iallafall) spenderades här, at MOA, med Maud och hennes värdfamilj. Har varit hit förut ju men idag blev det en ny upplevelse då vi även tog en tur i det enorma akvariumet som finns i köpcentret. Var häftigt att se faktiskt! 

Jag och Maud lyxade även till det med himmelskt god Froyo. Alltså alla dessa smaker man kan välja på the froyo... Cheesecake, Cupcake Batter, Red Velvet Cake, Pecan, Vanilla, Raspberries - you name it! Och för att inte tala om alla toppingar som får smaklökarna att dö för någon sekund. Ja, nu vet ni hur gott jag tycker det är. (Och ja, min froyo cup lyckades väl bli ungefär dubbla storleken av Mauds... Men det var det värt!) 
Nu, blev jag förresten nyfiken. Hur skulle eller ser eran perfekta froyo-kombination ut?

Bara en bild av själva mitten av MOA. Det är liksom så sinnessjukt hur stort det är. Men, allting i Amerika är väl lite känt för att vara större rent allmänt. Så kanske är det inte så förvånande trots allt, right?

Två trötta tjejer efter några timmars promenerande runt runt där inne. Fick faktiskt med mig några våriga/somriga saker som jag kan få användning för senare, och även i Mexico! Och köpte även en Shower Gel på Bath & Body Works rea – coconut plus någont exotiskt doftade den (alltså lite Mexico även över den). Säger bara såhär, Victoria's Secrets dofter i all heder, men har ni en gång upptäckt denna butik då går det inte att jämföra tycker jag. Fast VS står såklart fortfarande kvar på topp-listan tack vare dess magiska underklädesperfektion som får en att känna sig som i himmelriket bara genom att titta på allt...

Och förresten. Inne i en s.k I Love Minnesota butik (äta turistbutik altså) så hittade jag denna grymma T-shirt som ni ser på bilden nedan. Jag ville nästan köpa den bara för att, men gjorde det aldrig . Dock var den ju värd att ta en bild av! Fina Sverige, usch så jag saknar dig ibland.... 
 
NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR