OCH ETT NYTT ÅR ÄR HÄR

Ett helt nytt år är här och jag är så förväntansfull över vad året har att komma med. Det nya året började på det bästa sättet jag kunnat önska mig här borta - tillsammans med underbara människor och massvis av sång, skratt och höjda glas. Jag hade en oförglömlig kväll, en kväll som kommer ligga mig varmt om hjärtat länge. TACK till precis alla som var en del av min nyårkväll och min start på det nya året.


Vad har ni för förväntningar på 2014?
Har ni några mål att sträva efter? Resor att se fram emot? Drömmar att uppfylla? Berätta!
Själv är jag mer taggad än någonsin. Jag känner mig av någon anledning så full av inspiration igen och kan knappt vänta på att få dela med mig av lite energi, både här till er (om tiden finns då...) och runt omkring mig. Redan när jag vaknade i morse den första januari - med tre underbara vänner omkring mig - hade jag en känsla av att dethär året kommer bli grymt. Det blir precis vad jag gör det till, och ingen annan än jag själv kan stoppa mig och min inställning.
Jag ska behålla den inställningen och försöka göra något bra av varendaste dag, hela året ut, och åren därefter. För inte ens de sämre dagarna kan väl vara så dåliga att mungiporna pekar nedåt varenda liten sekund vaken tid? Nej. Alla dagar bär på något bra - det gäller bara att lyfta blicken och försöka se det lilla, dom små detaljerna i vardagen som gör våra dagar lite bättre, lite enklare. Så, låt oss börja idag. Här. Nu. Det är ju förfasiken ett sprillans nytt år vi har framför oss! Vem kan egentligen stoppa oss?
 
GOTT NYTT ÅR!
 
 
Älskar dessa bilder som jag tog under EF campet i Boston
 
 

♕ Nina

Jag har minst 4 konserter att se framemot! Första är faktiskt om exakt en månad, 3 februari ska jag se OneRepublic, 9 mars Gavin Degraw, 30 maj Miley cyrus och 13 juni One Direction!
Sen KANSKE jag åker till London på weekend resa och samtidigt går på Boyce Avenue konsert och köper meet and greet så jag får träffa dem :D

Svar: Men oj ditt år är redan fullproppat med helt sjukt roliga saker! Njut av konserterna lite extra mycket för mig med! Låter helt underbart ju :)
Amanda Welander 17, USA

2014-01-03 @ 15:19:58
URL: http://fames.se/ninasova/NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR