Snow day. Let's call it another day full of quality time

Igår kväll satt jag på sängkanten redo att gosa in mig i täcket, när Maud textade mig och sa att det skulle bli snow day idag igen. Twitter kryllade av arga tweets eftersom vi är mitt uppe i finals och alla vill ha det överstökat, men eftersom jag bara har finals i matte kvar kände jag mig bara glad för lite extra ledighet. Fördelen med att vara en utbytesstudent antar jag... 
 
Skämt och sido. Dagen till ära har tagits vara på till fullo! En välbehövlig relaxdag med Bodylicious-läsning, tedrickande, kompistränande, disneyfilmtittande med småsyskonen och middagslagning. Så otroligt skönt och imorgon fredag väntar ytterligare en ledig dag, nämligen teacher day (studiedag). Imorgon ska det dock inte alls bli lika fasligt kallt, utan en solig vinterdag. Får se vad jag hittar på, kanske tar jag en promenad.

Vet ni vad jag ska göra imorgon kväll förresten? Jag ska åka upp mot svenskbyggderna här i Minnesota med Sommie för att stanna hos Anitas (kontaktperson, s.k. IEC) föräldrar som då är Sommies värdmormor och värdmorfar. Är faktiskt väldigt spänd! Det är så roligt, för innan jag åkte hit läste jag om svenskbyggderna i USA i Vagabonds resetidning - och jag ska till ett av ställerna som de åkte till. Har passerat stället förr, men inte stannat eller sett stället på riktigt. 
Nog om det, ha en mysig fredag imorgon och glöm inte att krama om alla dina nära och kära en extra gång
 
NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR