SNOW DAYS

Hej alla fina
Tänk vad konstigt. Jag åkte iväg från Sverige och slapp förmodligen den mildaste vintern på massa år. Istället åker jag till Minnesota i USA och får vara med om deras absolut kallaste vinter på 16 år!? Ni i Sverige skulle just nu göra vad som helst för några minusgrader, medan jag sitter här och skulle kunna offra nästan vad som helst för att inte behöva frysa en dag till. Hela -28°C har termometern visat idag, men vindarna gör att temperaturen går ändå upp till -37°C. FÖRSTÅR NI ATT JAG HAR NÄRA DÖDEN UPPLEVELSER?! Nära på iallafall... 

Alla skolor i hela Minnesota har därför haft stängt idag och likaså imorgon. Det anses för farligt att behöva gå ut, vänta på skolbussar, etc. På nyheterna har de till och med sagt att endast 5 minuter krävs ute i kylan utan vantar eller ansiktsmask för att man ska få kraftiga köldskador. Hur sjukt är inte detta?! Så till er i Sverige, vad sägs om att ni snor sisådär hälften av min minusgrader så är vi alla nöjda och glada?
 
Hur som helst så gav den extra ledigheten mig tid över till annat och har därför börjat min Scrapbook som jag tänkt göra som ett minne att behålla från mitt år här. Det tar tid, men så småning om blir den klar! Har så sjukt mycket bilder bara att välja mellan. Synd nog är det omöjligt att få med alla bilder, men den blir förhoppningsvis bra i slutändan iallafall. 


Eftermiddagen idag spenderades på Zero Gravity med mina vsyskon, vmamma, vfaster och vkusiner. Ett ställe där det är fullt med studsmattor och ja, man hoppar helt enkelt runt! Så kul men så jobbigt. Efter 40 minuters hoppande är man ju helt slut i benen. Så värt det!
 

Till middag åt jag en supergod sallad och sen drog jag iväg på bio - igen. Den här gången med Haley. Vi såg Paranormal Activity. Alltså jag tror vi båda skrek mest i hela salongen. Vi satt ihopkurade som två små barn och höll varandra i handen hela filmen. Dessutom var biosalongen extremt stor och vi var inte mer än säkert 9 personer där. Gjorde det hela lite värre. Den var dock trots skrik och panikattacker bra!

Nu ska jag snart sova! Ska bli så skönt och jag ser inte fram emot att behöva gå upp klockan 6 igen på Onsdag morgon... Pussar och kramar - A 
 

 
 
 

♕ Jennifer

Vad är det egentligen man gör på det där campet i början av utbytesåret. Jag funderar på att åka på det också, men är det värt nästan 12 000?

Svar: svarar i inlägg!
Amanda Welander 17, USA

2014-01-08 @ 18:59:13NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR