Thanks IKEA I almost felt like home

Och glöm inte att min blogg snart heter www.afternoontea.blogg.se snart igen. Ni kan även följa den på bloglovin´ HÄR. 

♕ Matilda

Hej Amanda! :)

Jag har nyligen börjat sälja bloggdesigner men skulle behöva lite hjälp på traven för att börja uppmärksammas. Jag undrar om du eventuellt är intresserad av en ny design, som jag givetvis gör gratis, i utbyte mot lite marknadsföring för min nystartade designförsäljning. - Exempel kan du se på min här; http://mhdesign.blogg.se/portfolio

Oavsett om du är intresserad eller ej får du hemskt gärna svara på detta så att jag i fortsättningen inte skickar ut detta igen om du anser det som reklam/spam eller liknande och ej önskar motta dessa kommentarer.

Tack på förhand. Kram! :)

Svar: Men hej Matilda!Åh vad spännande med bloggdesignerna. Har själv länge velat fixa och trixa med sådant men tiden finns tyvärr inte för att kunna göra det helhjärtat… Hur som helst.

Jag tycker det låter som en rolig idé och du kan absolut få försöka knåpa ihop något åt mig. Gör du det från scratch eller handlar det om header? Hur mycket får jag själv ändra efteråt om jag senare skulle vilja byta ut tex någon bild, färger etc? Självklart har jag inte tankar på att "göra om och kalla det min design".
När du säger marknadsföring, hur vill du bli marknadsförd? Har inget problem med det, undrar bara lite mer specifikt. Du är duktig förresten ska du veta!

Maila amandawelander1@gmail.com vettja, så kan vi prata där. kram så länge :)
Amanda Welander 17, USA

2014-01-13 @ 20:10:15
URL: http://matildaholterberg.blogg.se/
♕ FELICIA I

Åh vad annorlunda det var att se IKEA i något annat land. Man är ju så van vid det hemma i Sverige, och speciellt nu när det har öppnats ett IKEA i Borlänge. Hänger där jämt. Haha!
Var det dyrare där, om man jämnför med svenska kronor? Smakade det likadant?

Jag är verkligen SÅ avundsjuk på dig. Vill också göra ett sådant äventyr i ett annat land. Hoppas verkligen att du har det bra i USA. Kramar från Dalarna :)

Svar: Ja, men det fick mig att känna mig som hemma igen, så knäppt. Alltså allt här i USA är ju typ billigare, så det mesta på IKEA blir ju då också billigare, just för att dollarn är så pass låg just nu. Köttbullarna smakade ju faktiskt ungefär som Scan's köttbullar tyckts jag. Trodde faktiskt inte det skulle smaka som hemma, men det gjorde det ju! Du är så gullig Felicia. Och du kommer säkert göra ett lika stort äventyr själv, även om det inte blev under gymnasietiden. Det är jag säker på!!
Och Felicia, jag läste på din blogg… du är fruktansvärt stark och fin. Ge aldrig upp, du är otrolig!! kramar i massor till dig :)
Amanda Welander 17, USA

2014-01-15 @ 15:52:32
URL: http://medfelicia.blogg.se
♕ Jasmine Lundvall

ÅÅÅåh vill också på IKEA, fast i Sundsvall :P Haha

Svar: älskar IKEA både här och där hemma i Sverige. Det är lite som mitt egna lilla drömma-mig-bort-paradis… haha.
Amanda Welander 17, USA

2014-01-21 @ 20:28:23
URL: http://jxsmine.blogg.se/NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR