Spa weekend

Blir så glad att ni är folk som fortfarande kikar in här och till och med kommenterar, frågar och berömmer! Det önskade inlägget med packningstips uppskattades iallafall och ni är några som gärna vill ha fler sådana USA-relaterade inlägg, med lite tips och tankar. Jag ska försöka knåpa ihop lite framöver. Håller dock på med lite andra spännande saker, nämligen funderar jag på att flytta över mitt bloggande till en helt ny blogg för att bibehålla denna som min "rena" USA-blogg. Eftersom jag i allmänhet tycker det är väldigt roligt och mår bra av att skriva av mig vill jag därför fortsätta men då på en enskild blogg. Ska spinna vidare på tanken och hoppas folk hakar på att läsa den bloggen då (även om den såklart blir väldigt annorlunda från denna blogg). 
 
Den här helgen har spenderats med min goa mamma på japanskt Spa i skärgården.Man fick sina japanska korgar och kläder som man gick runt i hela dagarma, jättemysig stämning! Vi har verkligen blivit bortskämda med otroliga miljöer, behandlingar, god mat, rawfood, och massa mer  – allt i japansk stil. Var en välbehövlig helg och gud så skönt det var att faktiskt kunna koppla av och koppla bort allt på riktigt för ett tag. Blir en helg att leva på länge...

Jag har iallafall fått tillbaka lite mer energi och inspiration till att även ta mig tid till att svara på era funderingar. Så ja det kommer, måste bara först leva kvar i spa-känslan ett tag... Har även en fullspäckad vecka framför mig, men bortsett från mina ursäkter kan jag lova att ni ska få svar så snart jag kan!

Herregud, ni som ska iväg iår – ni åker ju snart!!! Blir väldigt sprallig för er skull, ni har så mycket att se fram emot!

 
 
 

♕ rebecca

Hej fina du ville bra tacka för en as grym blogg! och passa på att fråga om du kunde göra ett inlägg om själva skoltiden. Var det mycket i skolan? Prov, muntliga redovisningar? Var det svårt och mycket annorlunda jämfört med Sverige?
massor av kramar

Svar: svarar i inlägg!
Amanda Welander 17, USA

2014-08-08 @ 10:17:54NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR