Massor med tack kommer här

Okej, så först vill jag tacka för alla frågor som dykt upp och jag ska försöka göra allt jag kna för att svara på det, inom en väldigt snar framtid. Och självkalrt kan ni fortsätta fråga. Dock är det en hel del frågor som jag känner att jag nog inte vill svara på här på bloggen p.g.a. olika anledningar. Men det går självklart jättebra att maila mig isånnafall, där jag gärna svarar på det mesta :-)

Ett annat stort tack går till denna söta tjej Matilda Holterberg som skapat mig en helt ny bloggdesign. Är den inte snygg? Jag gillar den massor, då den är enkel och ljus – precis som jag ville ha den! Hon har inte gjort bloggdesigner så jättelänge, men är otroligt duktig och dessutom en jättefin människa! Alltså är så imponerad, och tycker verkligen ni ska kika in på hennes blogg och varför inte låta henne fixa en design till er också? 

TACK fina du, Matilda!!!

 
 

Hallå frågestund

Hallå alla fina människor där ute,

Fick några kommentarer nu med frågan om jag inte kan göra ett inlägg med frågor, och tyckte det lät som en en toppenidé! Så, medan jag njuter av den mexikanska solen, det turkosa havet, löprundor på stranden, god mat och allt annat här omkring så kan ni passa på att bomba med frågor i detta inlägg så svarar jag så fort jag får tid.
Lycka till och fråga på!


Mexico Mexico Mexico

Solen tittade inte fram så väldans mycket igår men det påverkade inte vårat humör. Vi hade en fin dag med poolhäng, god mat och, löprunda, strandpromenad och skratt. Är otroligt fint här och toppenhärligt. 

Idag har solen stekt. har nu tagit ett ltet break med filmtittande och annat. Ikväll åker vi förmodligen in till staden för att kika, äta och ha roligt. Ser fram emot det! 

Massor med kramar från ett varmt Mexico, A
 

Off to Mexico

Så, efter en tidig morgon har vi äntligen landat och haft våran första dag här nere i Playa Del Carmen, Mexico. Oj så fint det är här! Vattnet, palmerna, de vita stränderna...  Ja känns nästan som att komma till paradiset efter dessa mörka kalla veckor uppe i norra USA. 

Vi åkte hemifrån redan klockan halv 5 i morse och 8 timmar senare var vi helt framme och redo för att gå till poolerna och havet. Maud och hennes värdfamilj åkte ner igår, så vi mötte  upp dom här. Dagen har varit en härlig dag med badande och solande, och jag hann dessutom men en springtur på stranden. Hur härligt?

Nu på kvällen tog jag och Maud en långpromenad längs stranden och hade det allmänt bra. Vi allas gick sedan och åt middag och nu sitter vi lite halvbrända allihopa tror jag, trötta och redo för att gå till sängs. Imorgon bitti ska jag och Maud ta oss upp för att gå på ett Zumba-pass som hålls här på hotellet. Ska bli roligt, för har inte dansat zumba på säkert nästan 1 år... Saknar det, så är extra spänd!

Så, nu har ni lite levnadstecken från Mexico! Ta hand om er, KRAM 

MOA

Så i fredags tog vi utbytesstudenter bussen (som vi dock missade) till Mall Of America för en mysig dag tillsammans. Vi kom dit redan klockan 10 och det var helt tomt på folk! Allt efter som fylldes det dock på med människor, men var väldigt lugnt hela dagen. Vi vandrade runt, shoppade och åkte i en av berg-och-dal-banorna. Sjukt kul! Tror vi alla hamnade lite i chocktillstånd efteråt bara, haha. Blev en heldag i mallet och vi tog sedan tunnelbanan för att åka downtown där vi åt Sushi på favoritrestaurangen Wasabi. Så otroligt gott! Blev en lång dag med ömma fötter efter 8 timmars shoppande, gående och springande för att passa busstider – men så värt det! Tack tjejer för en toppendag tillsammans!