Massor med tack kommer här

Okej, så först vill jag tacka för alla frågor som dykt upp och jag ska försöka göra allt jag kna för att svara på det, inom en väldigt snar framtid. Och självkalrt kan ni fortsätta fråga. Dock är det en hel del frågor som jag känner att jag nog inte vill svara på här på bloggen p.g.a. olika anledningar. Men det går självklart jättebra att maila mig isånnafall, där jag gärna svarar på det mesta :-)

Ett annat stort tack går till denna söta tjej Matilda Holterberg som skapat mig en helt ny bloggdesign. Är den inte snygg? Jag gillar den massor, då den är enkel och ljus – precis som jag ville ha den! Hon har inte gjort bloggdesigner så jättelänge, men är otroligt duktig och dessutom en jättefin människa! Alltså är så imponerad, och tycker verkligen ni ska kika in på hennes blogg och varför inte låta henne fixa en design till er också? 

TACK fina du, Matilda!!!

 
 

♕ Anonym

Lägg upp svaren på frågestuden!!

Svar: jag ska svara, så fort jag kan och har tid att lägga upp det lovar jag. Har dock kommit hem från USA precis, men svar ska komma för det har jag lovat :) håll ut!
Amanda Welander 17, USA

2014-03-28 @ 22:07:34
♕ Sofia

Har du åkt hem till Sverige?? :o

Svar: ja tyvärr... :/
Amanda Welander 17, USA

2014-03-29 @ 09:24:05
♕ E

Hej, såg en video på instagram, har du åkt hem till Sverige? Får man fråga varför? :) hoppas du inte tar illa upp av frågan, förstår att det måste nog ha varit ett svårt beslut. Men du gjorde det som var bäst för dig och det är mycket starkt gjort!!

Svar: såg att du skrev på Facebook, för visst var detr du? jag svarar där så snart jag kan! :)
Amanda Welander 17, USA

2014-03-29 @ 13:52:55NAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR