Mina sista dagar i USA

Facebook, instagram, Twitter.. Ja överallt fylls det nu med bilder, inlägg och fina texter om alla utbytesstudenter i hela USA som är inne på sina sista dagar där. Blandade känslor att se alla avsluta sina år. Blir rörd för att det är så fint men det påminner mig också extra mycket om att mitt år inte avslutades "rätt". Lite som en käftsmäll som ett bevis på att "jag inte kämpade eller klarade det" Blir dock både ledsen och lättad av det jag ser, för jag blir ännu mer säker på att jag aldrig hade klarat av att stanna den tid det har gått sedan jag kom hem. Att se alla bilder och texter får mig alltså att inse att jag åkte hem vid rätt tidpunkt för mitt eget bästa och det kan jag aldrig bortse från! 
 
Men självklart undrar man hur det hade varit om jag hade fullföljt mitt år... Det kommer jag aldrig få veta, tyvärr. Men en sak vet jag, och det är att trots mitt avbryt har jag lärt mig och sett massor som ingen kan ta ifrån mig – och det är väl ändå vad som spelar roll i slutändan? 
 
Här är jag och några av mina fantastiska älskade vänner innan jag åkte hem. Vi försökte ta vara på varenda minut tillsammans. Det var svåra hejdå, men ses igen det ska vi. Vi kommer att ses igen! Saknar många av mina vänner där.
 
Den här känslan, att flyga in över Sverige var obeskrivlig. Lättnad, nervöst, spännande och massa mer. När jag sen kom hem ifrån Arlanda satt det en skylt på dörren som min goa lillebror hade skrivit och fixat. "Välkommen hem Amanda" stod det med stora bokstäver & ballonger i svenska färgerna prydde den så fint. Nått så litet gjorde mig då väldigt glad!
 

♕ jeanna

Hallå där!
Otroligt starkt av dig att åka hem. Jag är själv utbytesstudent och är nyfiken på varför du valde att avbryta? Vad är din mail?
Hoppas allt är bra hemma i Sverige!

Svar: Tack känns fint att få höra det!
Oj vad härligt för dig, att va iväg är trots allt jäkligt häftigt! Du kan maila mig på amandawelander1@gmail.com så svarar jag så fort jag har tid :) njut av sista tiden nu!
Amanda Welander 17, USA

2014-06-01 @ 08:47:48
URL: http://jeanna.devote.se
♕ Hanna Fransman

Amanda! Känn aldrig att det var ett misslyckande att åka hem, för det faktum att du vågade visar bara hur ofantligt stark du är! Du vågade göra något för att förändra din situation, och det är mäniskor med ett sådant mod som går långt i livet.
Om du har tid och lust skulle vara kul om vi kunde mötas upp någon gång under sommaren. Hoppas att allt är bra med dig!

Svar: Tack för dina fina stärkande ord Hanna! Det betyder ärligt talat massor att få höra det. Jag kämpar på och det går väl sakta med säkert framåt med mitt mående tycker jag :-)
Jag ses jättegärna när du kommit hem! NJUT av din sista tid nu och ta vara på den!! Ha det bäst så hörs vi, STOR kram
Amanda Welander 17, USA

2014-06-01 @ 22:01:05
URL: http://fransmaninthestates.blogg.se
♕ Elin

Hej! Skulle inte kunna skriva hur man ska packa inför ett utbytesår? Kram!

Svar: Hej! Ska försöka få ihop något sådant så snart jag kan! kram på dig:)
Amanda Welander 17, USA

2014-06-25 @ 14:22:43
URL: http://photodiary.devote.seNAMN *
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR